Blogista

Eating East -blogissa syödään itää sekä itse kokaten että toisten toteuttamana. Lähimpänä sydäntä oleva Japani näkyy sisällössä mutta porisevia patoja ja outoja yrttejä haistellaan ja maistellaan laveasti kartalla Suomesta itään. Blogin taustakuvissa esiintyy usein Tokio, silloin tällöin Singapore. Kotikeittiössä veitsillä ja puikoilla huidotaan pääosin Helsingissä.

Itää syödessä tulee aina palloteltua sillä ajatuksella, että mikä makuyhdistelmä olisi se, jota voisi syödä loppuelämänsä, jos näin pitäisi valita. Soija-mirin-inkivääri nostaa silmiin onnenkyyneleet. Toisaalta kun pääsee limen, thaibasilikan ja chilin kimppuun tajuaa, ettei mistään tulisi mitään ilman niitä. Valkosipuli! Kuinka kukaan voisi elää ilman valkosipulia. Tai seesamia? Tai tuoretta korianteria tai korianterinsiemeniä? Juustokumina. Sipulit! Wasabi! Kookoskerman lempeys ja nuudelin napakkuus. Eihän tästä tule mitään.

Onneksi ei tarvitse valita. Maailma täynnä purnukoita ja vasuja täynnä toistaan ihanampia tuoksuja ja makuja. Niihin sukellan tasaisen tiheästi – elämä pitää kokea kaikilla aisteilla, mieluiten vatsantäyttötarkoituksessa!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s